Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać do gry najlepsza? Na początek? Zaczynam Dopiero.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie...

Dobra nimrod a jaka rasa?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

polecam nimroda - summonera, bardzo szybki exp, Twoje zaklęte potwory bardzo pomagają w expie. :)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

a build jaki? bo widzę 3 w temacie ale nie wiem który lepszy

76561198014515809.png

Opublikowano

Nimrod summoner - nudna klasa, jeśli chcesz żeby ktoś robił wszystko za Ciebie to Ci się spodoba, graj nimrodem i stwórz swój własny build. Takie trudne?

Opublikowano

Piro według mnie też nawet dobra klasa, na początku może i trudno Ci będzie wykonwayc np. misje z bossami

ale po 20+ bossy w ciągu 10s padają, jeżeli masz dobrze bulid rozdany :>

Opublikowano (edytowane)

Ja mam dwa ulubione:

Nimrod Cyklop/człowiek

Piromanta Satyr.

@down

Widocznie źle sformułowałam wypowiedź. Chodziło mi o to, że są to moje ulubione, więc je polecam na początek. :)

Aha i jestem dziewczyną. :)

Edytowane przez Cass†

rydah for life

Opublikowano

Ja mam dwa ulubioneNimrod Cyklop/człowiekPiromanta Satyr

Patrzyłeś na nazwe tematu?

Jak nie to polecam zobaczyć, a nie spamujesz :>